середу, червня 30, 2021

Книга місяця: червень 2021

  Поновлюємо рубрику "Книга місяця". До неї кожного місяця потрапляють книжки, які користуються найбільшим попитом серед наших читачів. Отож в червні лідерами за кількістю запитів стали:


Сер Стів Стівенсон "Агата Містері. Крадіжка на Ніагарському водоспаді"
Видавництво "Рідна Мова"
Рекомендований вік: від 6 до 8 років, від 9 до 12 років
Кількість сторінок: 128 
  Детективні пригоди 12-річної розумниці Агати та її 14-річного кузена Ларрі не лишають байдужими жодного юного читача. Прочитавши одну книгу з цієї серії, вони обов'язково повертаються за іншою. І це не дивно, адже окрім цікавезних детективних розслідувань, на них чекають ще й віртуальні подорожі. Слідуючи за кузенами Містері, які переслідують лиходіїв у найрізноманітніших куточках земної кулі, читачі знайомляться з новими країнами та розширюють свій кругозір. Ще одна перевага цього видання полягає у тому, що кожна книжка серії має закінчений сюжет, тому їх можна читати у довільному порядку. 
  У книзі "Крадіжка на Ніагарському водоспаді" перед юними детективами постає чергове завдання - розкриття викрадення коштовностей із сейфу відомої оперної співачки, яке сталося у розкішному номері престижного готелю з видом на Ніагарський водоспад.  


Ерін Гантер "Коти-вояки. Пророцтво Синьозірки"
Видавництво "АССА"
Рекомендований вік: від 9 до 12 років
Кількість сторінок: 560

  З серією "Коти-вояки" наші читачі вже знайомі давно. Вони активно її читають та залюбки стежать за новими подіями у житті хвостатих улюбленців. Цього разу це спеціальне видання, в якому розповідається про народження кішечки Синютки, якій Зореклан пророчить велике майбутнє: вона стане сильною, як вогонь, і проведе Громових котів крізь найтемніші часи. Та перш ніж здійсниться пророцтво, Синютка має пройти власний шлях випробувань, сповнений болісних втрат, сумнівів і складних рішень.

Завітайте до нашої бібліотеки та знайдіть свою улюблену книгу!





 

Немає коментарів:

Дописати коментар