понеділок, вересня 27, 2021

Загадкова Європа

  Європа - дивовижний континент з багатовіковою історією. Упродовж багатьох тисячоліть тут було створено чимало такого, що захоплює нас і сьогодні: твори мистецтва, пам'ятки архітектури, наукові трактати та інше. На території Європи є чимало місць, в яких хотілося б побувати та відкрити їх для себе. Але не у всіх є така можливість. Тож не засмучуйтесь! У Всесвітній день туризму пропонуємо взяти участь в географічній грі та дізнатися щось новеньке про таку цікаву та незвідану Європу.
  
  Завдання 1. Назви багатьох сучасних європейських держав сягають своїм корінням в глибоку давнину. Інколи вчені висувають доволі неочікувані гіпотези їх походження. Часто вони пов'язані з географічними відкриттями або назвами народів та племен, які обрали ці землі для життя. Перевірте чи співпадають ваші припущення з гіпотезами науковців.

  Завдання 2. Замки і фортеці Європи - це не просто шедеври архітектури, а й таємничі споруди, які стали безмовними свідками багатьох історичних драм і таємниць. Пропонуємо помилуватися прекрасними будівлями та пригадати в якій країні Європи вони знаходяться.
  
Завдання 3. Перевірте з назвою якої країни Європи у вас асоціюється те чи інше зображення.

Немає коментарів:

Дописати коментар