понеділок, грудня 12, 2022

Оптимістка, що вірить в дива

  12 грудня - день народження Надійки Гербіш. Вона відома широкому загалу як талановита українська письменниця та журналістка. Та ці професії ніяк не обмежують широке коло діяльності авторки. Вона вже встигла попрацювати на багатьох посадах, а також позайматися найрізноманітнішими справами. Це і перекладацька діяльність, яка тісно пов’язана з вищою освітою Надійки, оскільки вона вільно володіє англійською мовою після закінчення Київського національного лінгвістичного університету. У її перекладацькому доробку - понад десяток книжок, у тому числі мемуари Джорджа Буша-молодшого та біографія Стіва Джобса. Також Гербіш обіймала посаду головного редактора, ведучої телевізійних програм, прес-секретаря. 
 Себе Надійка називає оптимісткою, що вірить в дива, а свою роботу - оплачуваним хобі. Окрім написання книг, вона ще на професійному рівні займається фотографією, цікавиться музикою, є активною блогеркою, пригодошукачкою та мандрівницею.
  Книги письменниці стали українськими бестселерами й були відзначені національними й міжнародними нагородами. Її історії - чуттєві та щирі, вони вчать любові, співпереживанню, підтримці рідних та близьких, а деякі з них - делікатно порушують доволі травматичні історичні теми. Кілька дитячих книжок вийшли також шрифтом Брайля та видані в аудіо-форматі для використання в програмах інклюзивної освіти. 
  Відвідувачі нашої бібліотеки теж мають змогу познайомитися з творами Надійки Гербіш. Користуючись нагодою, хочемо представити їх вашій увазі.





 А ви вже читали книжки Надійки Гербіш? Запрошуємо до читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар