середу, квітня 05, 2023

Новинка для підлітків

Олександра Орлова "Парфумерний щоденник Зої"
Видавництво Старого Лева, 2022 р., 79 с.
Любі читачі, ми продовжуємо знайомити вас із книжковими новинками 📚 нашої бібліотеки.
Чутливий нюх👃 - незручності для одних людей і дар для інших. Це історія про аромати, про захоплення та шлях до мрії   Чи є у вас бажання спробувати щось нове і творче ? 
Скористайтесь унікальною можливістю стати експертом зі створення нових ароматів. 
Ми бажаємо відкрити саме вам завісу таємниць 🙊 чарівного мистецтва - 
виготовлення парфумів. 
Це може стати в нагоді для молоді як нове хобі, так і опанування нової неймовірно цікавої професії. Відомо, що професія парфумер👃 вважається досить рідкісною, престижною та добре оплачуваною💰 оскільки щорічно в світі 🌏 створюються десятки нових парфумів. Колись ця професія передавалася з покоління в покоління, а процедура виготовлення парфумів була сімейною таємницею🙊 На щастя, сьогодні існують школи 🎓 де навчаються всі бажаючі.
Отже, завітайте до нашої бібліотеки 📚, щоб познайомитись з новинкою 
"Парфумерний щоденник Зої" від Олександри Орлової. Це історія дівчинки👧, що ділиться про дійсно важливе: цілеспрямованість та навчання, перетворення своїх особливостей на переваги, про планування свого майбутнього змалку 🏫   Як усі дівчата, вона веде щоденник 📖, присвячений головному її захопленню - парфумерії. Тут і особливості різних ароматів, і їх таємниці🙊, і біографії видатних парфумерів. А ще - власні рецепти 👀 Дійсно, після знайомства із Зоєю, кожен читач також зможе власноруч створити ексклюзивний ароматний подарунок🎁

Завжди раді бачити вас у нашій бібліотеці 📚 !

#бібліотекиСолом'янки #бібліотекаПреображенська #книжковіНовинки #підлітки #професія #парфумер

Немає коментарів:

Дописати коментар