четвер, серпня 31, 2023

Книга місяця: серпень 2023

Поновлюємо рубрику "Книга місяця". Нагадуємо, що до неї кожного місяця потрапляють книжки, які користуються найбільшим попитом серед читачів бібліотеки "Преображенська". Отож в серпні лідерами за кількістю запитів стали:

Галина Вдовиченко “36 і 6 котів”
Ілюстратор: Наталка Гайда
Видавництво: ВСЛ, 2019
Рекомендований вік: від 6 років
Кількість сторінок: 135

Це добра, світла та цікава історія про 36 дорослих котів і 6 маленьких кошенят. Вони всі різні. Кожен з них має свої уподобання, свій темперамент і свою історію того, як опинився на вулиці. Але обʼєднує їх те, що вони всі разом знайшли прихисток в підвалі однієї багатоповерхівки. Проте і тут їм не щастить. Одного дня в підʼїзді встановлюють нові двері, які не дають змогу потрапити до підвалу. Котяче товариство знову опиняється на вулиці, без даху над головою. Чи знайдеться добра душа, яка захоче впустити до себе хоча б на одну ніч таку кількість вусато-хвостатих безхатьків? Чи пощастить їм врешті-решт знайти господаря?
Якщо ви ще й досі не знайомі з цією історією, то обов’язково зробіть це. Ці невгамовні пухнастики однозначно не залишать вас байдужими. А ті, хто вже полюбив цю вусато-хвостату компанію і хоче ще більше нових пригод, знайдуть їх в інших книжечках - “36 і 6 котів-детективів”, “36 і 6 котів-компаньйонів”, ”36 і 6 котів-рятувальників” та "Котохатка". Усі вони є в бібліотеці.


Бйорн Сортланн “Таємниця Нью-Йорка”
Ілюстратор: Трунд Бредессен
Видавництво: Nebo BookLab Publishing, 2019
Рекомендований вік: від 9 років

Сімʼя Берґвіків їде на відпочинок до Америки. Але трапляється дещо, що руйнує всі плани і перетворює тиху сімейну подорож на сповнену небезпек і таємниць пригоду. 
У читачів є можливість стати частиною команди, прогулятися по визначних місцях Нью-Йорка та розвʼязати загадки разом з героями книги.
Запитуйте у нас й інші книги з цієї серії: “Таємниця Венеції”, “Таємниця Лондона”, “Таємниця Луксора”.


Цікавого читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар