суботу, серпня 31, 2024

Книга місяця: серпень 2024


Книжкові фаворити серпня:

📘Нанна Несгефер “Пригоди кажаночки Дарусі”
Видавництво: Vivat, 2022
Кількість сторінок: 64
Рекомендований вік: 3+


Даруся - особлива кажанка, бо на відміну від інших вуханчиків вона міцно спить вночі. А от дні у неї проходять так захопливо! Даруся бавиться з друзями, катається на велосипеді, святкує день народження, рятує від небезпеки інших… З нею відбувається скільки різноманітних пригод, про які так цікаво слухати маленьким читачам.
А ще книжечка чудово підійде для читання перед сном, адже кожна її оповідка закінчується тим, що Даруся вкладається спати.

📗Андрій Кокотюха “Гімназист і Біла Ворона”
Видавництво: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2019
Кількість сторінок: 272
Рекомендований вік: 12+


Це третя частина детективної трилогії про пригоди київського гімназиста Юрка Туряниці. В перших двох хлопець вже розгадав загадку Чорної Руки і здолав Вогняного Змія, а тепер полює на Білу Ворону. Ця лиходійка вишукує в інтернеті не схожих на інших підлітків і затягує їх у свої смертельні тенета.
Окрім закрученого детективного сюжету, книга ще цікава й тим, що підіймає та занурює у проблеми сучасних підлітків - булінг, непорозуміння з батьками і, як наслідок, втеча від проблем у віртуальний світ та самогубство.

Ці та безліч інших, не менш цікавих книжок ви знайдете у нас в бібліотеці за адресою: м. Київ, вул. М. Кривоноса, 19. Завжди раді бачити вас! 

Немає коментарів:

Дописати коментар