пʼятницю, жовтня 04, 2024

Де козак, там і слава

3 жовтня, в четвер, у бібліотеці "Преображенська" було проведено розмовний клуб "Мова наша світлиця". "Де козак, там і слава" - такою була його тема, адже в Україні нещодавно відзначали День українського козацтва.
Козаки мужньо боронили українську землю від ворогів і залишили вагомий слід в усіх сферах життя нашого народу, тому важливо знати та пам'ятати про наших відважних предків. З цією метою бібліотекарі підготували для учасників клубу багато цікавої інформації про звичаї, традиції та спосіб життя запорізьких козаків. Як виявилося, діти теж багато знають про козаків та козацтво, тому із задоволенням поділилися почутим раніше. Зануритися у неймовірну атмосферу славних героїчних часів козацької доби і закріпити почуте допомогли заздалегідь підготовлені світлини, ілюстрації, інтерактивні ігри та завдання.
І наостанок зіграли у настільну гру, бо це так подобається дітям, а тому вже стало доброю традицією занять розмовного клубу. Цього разу було обрано гру “Скажи "Паляниця", яка не тільки допомогла вдосконалити мову, а й подарувала море позитивних емоцій. Тож захід вийшов пізнавальним і веселим. Щирі дитячі усмішки є цьому підтвердженням.




Немає коментарів:

Дописати коментар