суботу, травня 16, 2015

НАЙДОРОЖЧІ У СВІТІ

   "З РОДИНИ ЙДЕ ЖИТТЯ ЛЮДИНИ"
   15 травня - Міжнародний день сім"ї. 

Родина, сім"я - це найдорожче для кожної людини. Тут ми робимо свої перші кроки, звідси ми йдемо у широкий світ. У сім'ї ми навчаємося любові, добра, учимося шанувати свою землю, берегти свій рід. "На світі білому єдине, як і Дніпрова течія,домашнє вогнище родинне, оселя наша і сім'я".
В нашій бібліотеці відбулося родинне свято "Станьте в коло разом з нами", учасниками якого були учні 2-го класу, вчителька, мами ,бабусі. Діти читали вірші, співали пісеньки про маму, тата, бабусю, дідуся. Розповідали про своїх братиків та сестричок, а також про найменших друзів, які живуть  у родині - котиків,собачок, папуг...Дуже цікавим для всіх було плетіння оберіга - українського віночка. Мистецтво плетіння якого передавалося із покоління в покоління. Спочатку була інформація про історію, а потім діти розповідали про 12 різних квіточок, їх символіку. До віночка прив'язали 12 стрічок, пояснюючи значення кольорів.Під час свята діти грали, співали, танцювали. На завершення свята діти подарували своїм рідним квіти, дякуючи за турботу.Але свято ще тривало. Діти малювали на асфальті біля бібліотеки.
На свято діти  принесли свої малюнки. Малювали з любов'ю. Ми вдячні всім нашим юним художникам. І сподіваємося, що всі присутні на святі узнали щось цікаве для себе і всі добре відпочили.
                            Нехай всі родини, як пишний вінок,
                            Щастям барвистим будуть  багаті.
                            Бабусю шануймо і дідуся.
                            Матусю любимо і тата.
                            Нехай родина дружня уся
                            Буде на радість завжди багата!
                            Хай тішаться внуками бабуся і дід,
                            Хай тато і мама радіють дитині.
                            Хай буде, як дуб, могутній ваш рід!
                            Хай злагода й мир панують в родині!













наша міні-галерея

Немає коментарів:

Дописати коментар