суботу, липня 17, 2021

Літературні цікавинки

   Багатьом нашим читачам прийшлася до смаку серія коміксів "Щоденники Вишеньки", тому сьогодні хочемо запропонувати ще одну новинку від цього ж автора, яка з'явилася у нашій бібліотеці завдяки Українському інституту книги. 
  Цього разу на читачів чекає знайомство з дівчинкою на ім'я Енола та її маленьким помічником котом Манекі. Енола - ветеринар, який лікує та рятує тварин з казок та легенд. Єдинороги, тролі, фенікси та інші магічні створіння не становлять для неї жодних труднощів. Добра, смілива та рішуча Енола обов'язково докопається до суті і допоможе кожному. 
 
Жоріс Шамблен,  Люсіль Тібодьє "Енола й незвичайні тварини. Гаргуйль, що крутився по колу"
Видавництво: Nasha idea
Рекомендований вік: 8+
Кількість сторінок: 32
  В першій книжці події відбуваються у Франції. З незрозумілих причин гаргуйль, який прикрашає дах собору, щоночі змінює своє положення, а потім обливає водою людей, які виходять з будівлі. Схоже на те, що від скульптури доведеться позбутися. Щоб цього не сталося, на допомогу гаргуйлю поспішає Енола.

 
Жоріс Шамблен, Люсіль Тібодьє "Енола й незвичайні тварини. Єдиноріг, що перетнув межу"
Видавництво: Nasha idea
Рекомендований вік: 8+
Кількість сторінок: 32
  У наступній книжці дівчинка-ветеринар відправляється до чарівного лісу, який поділено між людьми та єдинорогами. Багато років тому вони уклали договір, пообіцявши один одному жити мирно, якщо ніхто з них не буде перетинати межу, яка розділяє їхні території. Проте один єдиноріг порушив обіцянку і напав на дітей. Енолі доведеться з'ясувати чому це сталося і допомогти наладити відносини між людьми та чарівними тваринами.



Немає коментарів:

Дописати коментар