понеділок, березня 04, 2024

Книга місяця: лютий 2024

За традицією підбиваємо читацькі підсумки місяця, що минув. У лютому лідерами за кількістю запитів стали наступні книжки:


📗Барбара Кантіні “Мортіна та захопливий сюрприз”
Видавництво: Школа, 2023
Кількість сторінок: 48
Рекомендований вік: 6+


Жахливо-кумедна серія книг про маленьку дівчинку-зомбі на імʼя Мортіна вже давно полюбилася нашим маленьким читачам. Вони з нетерпінням очікували на продовження її пригод. Тому і не дивно, що як тільки-но нова пʼята частина зʼявилася на поличках нашої бібліотеки, вона одразу стала шалено популярною.
Цього разу Мортіна разом з друзями відправиться на пошуки своїх батьків, які багато років тому зникли безвісти. Попереду - нові знайомства та несподівані відкриття.

📘Джон Щешка “Франк Ейнштейн і двигун на антиматерії”
Видавництво: КМ-БУКС, 2019
Кількість сторінок: 192
Рекомендований вік: 9+

Це книга, в якій цікавий сюжет гармонійно поєднується із численними науковими фактами та згадками про видатних учених. В ній розповідається про юного винахідника Франка Ейнштейна. Пока його батьки подорожують світом, хлопчик із головою поринає в науку. Разом зі своїм другом Вотсоном він готується до місцевого конкурсу винахідників. Найперший винахід хлопчика - два роботи, яких звати Дзвяк і Бряк. Вони обидва здатні розвиватися і мають власну думку щодо геть усього на світі. Та найбільше досягнення малого генія - двигун, що працює на антиматерії. Здається, що перемога вже у Франка в кишені, але несподівано зʼявляється конкурент, який може зіпсувати геть усе.

Немає коментарів:

Дописати коментар