понеділок, червня 26, 2023

Книжковий Арсенал

На території Мистецького Арсеналу відбувся фестиваль Книжковий Арсенал.  На це літературне свято книголюби чекали з нетерпінням. Здавалося, що після тривожної ночі люди прийдуть пізніше, але вже зранку було багато і дорослих, і дітей. Панувала атмосфера свята, за яким люди скучили. З цікавістю, захопленням роздивлялися навкруги, перегортали сторінки книг, йшли до каси, щоб сплатити за вибрану книгу. А ще зустрічі з цікавими людьми, розмови про літературу, про життя. Зустрічалися знайомі, які не бачилися один з одним якийсь час. Де ще можна зустрітися в наш час, як не на святі книги. А книг було дуже багато. Багатство, до якого можна і треба було доторкнутися: погортати, роздивитися малюнки й, нарешті, купити. 

Деякі книги з представлених на фестивалі є в нашій бібліотеці.






                                 7 книжок з цього стенду є в бібліотеці..

 Нової літератури було представлено багато. Особливо вразили кількість та тематика книг для маленьких читачів. Хочеться все це мати в бібліотеці.





























#Бібліотеки_Соломянки   #Бібліотека_Преображенська  #бібліотечний_арсенал  # КнижковийАрсенал2023   #BookArsenal2023  # новинки   #часчитати

Немає коментарів:

Дописати коментар