середу, червня 07, 2023

Новинки

 Цікава новина для батьків наших наймолодших читайликів! До бібліотеки надійшли книжечки, які будуть до вподоби всім. 

Брум, Д. Великий секрет Сови. - Харків: Віват, 2017. - 10 с.                                                                             

Сонечко ☀ освітлювало Вишневу вулицю, а разом із нею - і Сову. Зазвичай вона не прокидалася так рано, та сьогодні на неї чекало безліч справ. Адже Сова мала таємний план! Сова вирушила по магазинах. Зайшла в булочну і в іграшкову крамницю, не забула про 🍅 овочі та🍍фрукти, і, звичайно ж, подумала про 🎶 музику й прикраси... А що ж саме Сова запланувала на вечір? 🎇 Нарешті, час розкрити великий секрет Сови..

Девідсон, З. Біллі та малі монстри.: Монстри у темряві. - Київ: АРТБУКС, 2022. - 79 с.                                                Маленький хлопчик Біллі боїться темряви... 👀 тому намагається не спати всю ніч. Раптово з'являються малесенькі фіолетові 🐾 сліди, на бутерброд з сиром хтось напав...Біллі змайстрував пастку. І когось спіймав. Він дещо зрозумів та вже не боявся темряви. Книга вчить дітей як можна побороти свої страхи.  📖 Книга із серії "Читати - класно!".

  Кирпа, Г.М. Муся і Різдво. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2022. - 39 с.
Муся - кішка, яка живе з Бабусею. Влітку Муся познайомилася з котиком. Він жив на вулиці. Ночував у підвалі. Муся придумала йому ім'я - Леонардо Пляминистий, або просто 🐱 Лео. На дворі настала зима. Незабаром прийде Святий Миколай. Які подарунки отримають Муся та Лео? А чи буде у безхатька Лео свято?  Книга вчить доброті, милосердю, ніжності, чуйності.
                                                                      Несгефер,Н. Пригоди кажаночки Дарусі- Харків: Віват, 2022.- 64 с.                              В книжці багато цікавих історій про кажаночку Дарусю. Як вона знаходить друзів, як намагається завести домашнього улюбленця. А ще вчиться кататися на велосипеді, а, головне, запросила друзів на свій день народження. Книга про доброту, дружбу, допомогу. Цікавим є розділ "Маленькі опівнічники в біді". Він містить відомості про кажанів: їх особливості, навички, небезпеку, яка їх підстерігає. Надані поради як допомогти кажанятам. Радимо батькам прочитати книгу разом з дітьми та поділитися враженнями

Савка, М.О. Залізницею додому. - Львів:Видавництво Старого Лева, 2022.-31 с.
Потяг "Укрзалізниці" мчить золотими полями. У часі війни українським дітям довелося їхати в 🚃 евакуаційному потязі якнайдалі від дому, тікаючи від танків, ракет і бомб. Книга про те, як  👧 Єва з мамою повертається додому. Їі думки про ..."Як же я люблю наше місто, наш славний і незламний Київ".  Книга про  👪 родину, дружбу, про непересічену роль 🚃🚅 українських залізничників у новітній історії нашої країни. 
                                    Хейккіля, С. Ниточка: історія, що сталася                                                                       напередодні Різдва.- Харків: Ранок, 2022. - 35 с.                                                   Маленький котик 🐱 Франссон жив в картонній коробці. У нього був червоний вовняний светр. Якось, напередодні Різдва, котик залишився без тепленького светра. "Мабуть, Різдво в мене буде холодне і сумне", - засмутився 😿 Франссон. Але напередодні 🎄Різдва трапляються чудеса. І котик знайшов нову теплу  🏠 домівку та вірного друга.                                                                                                                                
#Бібліотеки_Солом'янки # Бібліотека_Преображенська # бібліоновинки # час_читати                     # нові_книги_у_бібліотеці 

Немає коментарів:

Дописати коментар