понеділок, вересня 30, 2024

Книга місяця: вересень 2024

Звертаємо вашу увагу на книги, які користувалися найбільшим попитом серед читачів у вересні місяці:

📗Іван Андрусяк "Жерар-партизан" 
Видавництво: Vivat 
Кількість сторінок: 48 
Рекомендований вік: 6+
Це могло бути продовження морськосвинського детективу, де розслідуються різні незбагненні події, капості, пригоди, прикрощі пухкощоким морським свином. Та тепер він хоробрий вояка. Бо на нашу квітучу сонячну Україну напали скажені орки з дикої сусідньої країни. Тепер колишній детектив стає безстрашним захисником свого рідного хутора Витівки. На допомогу Жерару приходять: мишача тероборона, коти та інші місцеві жителі. 
Книжка цікава, події розвиваються стрімко і вирізняються непередбачуваною та захопливою сюжетною лінією. Що ж такого там відбувається та як славетна команда задає жару московським зайдам можна дізнатися взявши книгу до прочитання.

📘Керстін Ґір "Незабудка. Те, що неможливо побачити на світлі"
Видавництво: Школа 
Кількість сторінок: 496 
Рекомендований вік: 12+ 
Ця книга дуже захоплива і цікава. У ній авторка розповідає про двох підлітків - Квіна та Матильду. Вони живуть на одній вулиці, але з різних світів: святоша і бунтар, скромниця і улюбленець публіки, американка та азіат, блондинка і брюнет. Квін, можливо, ніколи б не дізнався, що Матильда в нього закохана, якби не аварія, що трапилася на початку роману. Мало того, він сам по вуха закохається у неї. Підлітків затягує у вир магічних пригод, сповнених небезпек. Тут є і паралельні світи, і старовинні кладовища, і склепи, і феї з чарівниками...
Отже, для всіх, кому зараз необхідна дрібка магії, хто вірить, що неможливе, можливо - ця книга обов'язкова до прочитання.

Немає коментарів:

Дописати коментар