неділю, січня 11, 2015

Дякую, спасибо, dziakuju, dziekuje, thank you, danke, merci, toda, grazie, arigato, gracias, ederim...

11 січня  - Всесвітній День "Спасибі". Кожному  приємно почути це слово і не має значення, хто його сказав. Слова подяки - це енергія добра. 
Цей день з'явився з ініціативи ООН і ЮНЕСКО з метою нагадати всім людям Землі про важливість слова "Спасибі" та його глибокий зміст. Він буде святковим, якщо ми не забудемо сказати слово "Спасибі!" кожному. І не треба думати, що хтось не заслуговує цієї подяки. Є думка, що кожна людина, яка з'являється в нашому житті, приходить надати нам щось (більш ніж матеріальне), або навчити нас чомусь...
Спасибі вам, друзі, що в цей день ви скажете "спасибі" кожній людині, яку сьогодні доля обере для зустрічі з вами. А колектив нашої бібліотеки дякує всім, хто відвідує наш блог і нашу бібліотеку. Ми раді всім.     "СПАСИБІ!"                                   
З ініціативи бібліотекарів наші читачі створили Дошку подяки "За що спасибі говоримо..." Всіх відвідувачів запрошуємо приєднатися до висловлення подяки. Слово "Спасибі" має магічні якості. Від нього розходяться промінчики сонця, які зігрівають наші серця і душі.


Немає коментарів:

Дописати коментар