пʼятницю, червня 26, 2020

Сказати "Ні" наркотикам

  26 червня - Міжнародний день боротьби із зловживанням наркотиками та їх незаконним обігом. На сьогодні це болюча проблема всього людства. У світі нині немає жодної країни, яка б могла доказово заявити, що їй вдалося подолати це зло. Найстрашніше те, що основна частина наркоманів - підлітки і молоді люди, і з кожним роком наркоманія "омолоджується". Вік першої спроби наркотичних речовин становить від 13 до 15 років, хоча в деяких регіонах він ще молодший - від 9 до 12 років. Чи знає молода людина, яка вперше пробує наркотик, що тягне за собою це сумнівне задоволення? Ми підготували відео, в якому спробували вказати всі негативні сторони і наслідки такого явища як наркоманія. Закликаємо кожного: зробіть одне-єдине зусилля і не піддайтеся спокусі! Пам'ятайте, це отрута і неминуча смерть! Скажіть категоричне "Ні" добровільному безумству!

1 коментар:

  1. Насправді дуже важливе рішення, бо наркотики це яд, але кожен яд може бути ліками а кожні ліки - ядом все залежить від дози
    https://rx.ua/
    ДОВІДНИК ЕКВІВАЛЕНТНОСТІ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ, в якому можно довідатись багато про що цікаве, та почитати про ліки без реклами.

    ВідповістиВидалити