вівторок, серпня 31, 2021

Книга місяця: серпень 2021

 
  У серпні місяці лідерами за кількістю запитів стали наступні книги: 
Кеті Гадсон "Забагато моркви"
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Рекомендований вік: 3+
Кількість сторінок: 32
  Головним героєм книги є Кролик, який понад усе любить моркву. Він мріє про неї днями і ночами, і щоразу як знаходить її - несе до своєї нірки. Одного дня помешкання вуханя переповнюється помаранчевими овочами настільки, що навіть йому самому тут більше не знаходиться місця. Добре, що у Кролика є друзі, які раді допомогти йому і гостинно кличуть пожити у себе. Але він не збирається відмовлятися від моркви і продовжує збирати її, тянучи тепер до нірок своїх друзів. Цього разу від овочевої навали потерпають будівлі бідолашних звіряток. Що станеться далі і чи зуміють друзі знайти спосіб як зарадити цій біді, ви дізнаєтесь, прочитавши цю цікаву та повчальну історію.

Наталія Щерба "Часодії. Часовий ключ"
Видавництво: ВД "Школа"
Рекомендований вік: 9+
Кількість сторінок: 352
  Тринадцятирічна дівчинка Василина Огнєва несподівано дізнається, що її рідний батько, якого вона ніколи не бачила, - впливовий маг чарівного світу Ефлари. А ще - що можливо у неї є чарівний дар -здатність керувати часом. Батько Василини за будь-яку ціну бажає отримати владу над чарівним світом і забирає дівчинку до себе. Відтепер вона опиняється у самому серці небезпечної гри часодіїв, фей і лютів. 
  Сюжет дуже динамічний і непередбачуваний. Будьте готові, якщо вам сподобаються пригоди Василини, до читання ще 5-х книжок, адже "Часовий ключ" - це лише перша частина фентезійного підліткового циклу "Часодії". 

Немає коментарів:

Дописати коментар