суботу, грудня 18, 2021

Запрошуємо у світ книги

  Книга приходить до кожного з нас у дитинстві. І тому дуже важлива перша зустріч дитини з книгою, з бібліотекою. В рамках Національного тижня читання ми запросили до нас у гості учнів   1-А класу спеціалізованої школи № 43 і спробували довести їм, що сучасна бібліотека може бути другом, з нею може бути цікаво, весело та повчально. 
  На початку зустрічі ми розповіли дітям про правила поведінки у бібліотеці, спілкування з книгою. Також познайомили з поняттями "бібліотекар", "читач", "формуляр", "абонемент" та ін. А щоб закріпити побачене й почуте, запропонували виконати ігрові завдання. Наостанок ми познайомили школярів з жителями нашої бібліотеки - книжками. Вони привернули увагу дітей яскравими палітурками та ілюстраціями, повели їх у чарівний світ чудес, фантастичних пригод і мандрів.
  Бажання стати читачами нашої бібліотеки та щирі слова вдячності, які ми почули від маленьких гостей наприкінці зустрічі, засвідчили про те, що ми впоралися із поставленою задачею, а дітям сподобалося подорожувати світом книжок.










 

Немає коментарів:

Дописати коментар