понеділок, грудня 04, 2023

Книга місяця: листопад 2023

У листопаді лідерами за кількістю запитів стали наступні книжки:

"Вімпі Стів. Вʼязень Майнкрафта!"
Видавництво: Ранок, 2020
Кількість сторінок: 80
Рекомендований вік: 8+


Вімпі Стів - звичайний американський підліток, який випадково опиняється в середині світу Майнкрафт. Тепер його тіло - це суцільні прямокутники. Все довкола створено з блоків. Всюди на хлопця чатують монстри, а схожі на людей створіння зовсім не розуміють його мови. Та найгірше в цьому всьому те, що Вімпі Стів зовсім не знає правил гри, бо ніколи раніше в неї не грав. Тепер, щоб вижити, він мусить швидко всьому навчитися. Всі свої спостереження хлопець щодня записує до щоденника.

Розель Лім “Магічна чайна крамничка Ванесси Ю в Парижі”
Видавництво: Vivat, 2022
Кількість сторінок: 320
Рекомендований вік: 14+


Ванесса володіє спадковим даром передбачення, але зовсім не вміє його контролювати. Через це дівчина часто завдає болю іншим і страждає сама. Ба більше, через свій хист вона має великі проблеми в особистому житті. Її тітка (теж ясновидиця) запрошує Ванессу до Парижу. У цьому місті, оповитому атмосферою кохання, головна героїня спробує змінити своє життя і свою долю.
Цю історію не можна назвати динамічною, проте любителі неквапливого приємного читання та естетики повинні оцінити її. В ній вони знайдуть багато описів Парижу, згадок про твори мистецтва, а також детальних описів їжі та її приготування

Немає коментарів:

Дописати коментар