вівторок, січня 02, 2024

Книга місяця: грудень 2023

У грудні місяці найбільшою популярністю серед наших читачів користувалися наступні книги:

📗THiLO “Шерлок молодший і гробниця Вестмінстерського абатства ”
Видавництво: Vivat, 2020
Кількість сторінок: 96
Рекомендований вік: 6+


У сучасному Лондоні живе нащадок славетного детектива - Шерлок Голмс Пʼятий і має він друга та вірного помічника Івася Ватсона. Хлопці розслідують різноманітні злочини, а так як книжка інтерактивна, то разом з ними - і читачі. Кожен може знайти докази, розглядаючи ілюстрації та виконуючи завдання на увагу та логіку, що розміщено в кінці кожного розділу.
Ще однією особливістю книги є те, що під час її читання можна покращити свої знання з англійської. Текст історії містить англомовні фрази, значення яких потрібно зрозуміти з контексту або ж, скориставшись словничком, який подано наприкінці книги.
Запитуйте в нашій бібліотеці й інші книжки цієї серії:

  • “Шерлок молодший і лондонський ведмідь”;
  • “Шерлок молодший і безголовий єпископ”.

📘Олена Захарченко “Метро до Темного Міста”
Видавництво: Видавництво Старого Лева, 2022
Кількість сторінок: 232
Рекомендований вік: 12+


Виявляється, що існує ще й інший, альтернативний Київ і потрапити до нього можна через підземне метро. Живуть тут разом з людьми русалки, кікімори, демони, тролі, дракони та інші вигадані й міфологічні істоти. Одного дня межа між світами стирається і над Києвом химерним та Києвом реальним нависає загроза - Демон Хаосу прагне знищити все. Рятувати обидва міста доведеться дев'ятикласнику Марку, його другу Юрку та загадковій Любаві - дівчині з Темного Міста. Підлітки навіть не уявляють яка небезпечна пригода чекає на них.
Цікавого читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар