суботу, квітня 06, 2024

Хто здоровий, той сміється. Все йому в житті вдається

Одним із напрямків діяльності сучасних бібліотек є популяризація здорового способу життя, тому напередодні Всесвітнього дня здоровʼя працівники бібліотеки “Преображенська” провели для учнів 2-х класів школи №43 гру-мандрівку до країни здоровʼя “Хто здоровий, той сміється. Все йому в житті вдається”. З міркувань безпеки захід відбувся у приміщенні школи.
Під час уявної подорожі школярі пригадали та узагальнили правила здорового способу життя, яку користь несуть овочі та фрукти для людського організму, а також які фактори шкідливі й руйнівні для здоров’я.
Щоб нагадати дітям, що неодмінна складова здорового способу життя - це регулярна фізична активність, зіграли в гру-руханку. Бібліотекарі закцентували увагу присутніх на тому, що здоров’я - це не тільки хороша фізична форма людини, а і її стабільний психоемоційний стан. Одним із способів його покращення є творча робота. Тому наостанок, щоб зняти розумове навантаження після інтенсивного навчання, для малечі було проведено майстер-клас із виготовлення паперової аплікації - смачної та корисної моркви.
Яскравий виріб, гарний настрій, корисні знання та бажання дітей піклуватися про власне здоров’я стали результатом проведеної зустрічі.





Немає коментарів:

Дописати коментар