пʼятницю, грудня 05, 2014

"В нашому житті складному не можна без хімії прожити"

   4 грудня в бібліотеці відбулося чергове заняття з основ ХІМІЇ в рамках освітнього проекту для школярів 11-12 років Smart Start. Ініціатор проекту - об'єднання Самопоміч, партнер проекту "Весела наука".
   Тема чергового заняття - "Матеріальні докази". Під час 1-ої частини заняття школярі одержали інформацію про тканини: натуральні, синтетичні. З якої сировини їх виробляють, як перевірити якість тканин. Узнали про вогнетривкі покриття тканин та де використовують такі тканини.
   2-а частина заняття була присвячена виведенню плям. Будь-які плями можна вивести. Діти в цьому переконалися на особистому досвіді. Вони самостійно виводили плями: фруктові, їржі, йодні.Все супроводжувалося поясненнями хімічних реакцій.
   Заняття дуже сподобалось школярам, які не хотіли розходитися. Було дуже багато запитань з боку школярів. Зрозуміло, що такі заняття цікаві для них та корисні.
Шкода, що це було останнє заняття з хіміїї. АЛЕ... все тільки починається. Наступного четверга о 15.00 чекаємо всіх, кого цікавить БІОЛОГІЯ.   Інформація за телефоном 249-72-16

Немає коментарів:

Дописати коментар