четвер, квітня 27, 2023

Творча зустріч з Анною Багряною

 27 квітня відбулась зустріч учнів школи № 43 з Анною Багряною, відомою українською поетесою, письменницею, драматургом, яка в дитинстві проживала в Солом'янському районі Києва. З міркувань безпеки подію було організовано в приміщенні навчального закладу № 43. Спілкування з дітками пройшло в дружній теплій атмосфері, були запитання про  творчість письменниці для дітей, про її особистий шлях до успіху, про захоплюючий досвід її п'єс у театральних виставах Києва, Донецька, Чикаго (США), Штіп (Македонія), її перекладацької практики. Анна докладніше розповіла про  свої твори та п'єси для дітей. Зокрема, про роман "Вітрова гора" - глибоке, світле і дуже актуальне українське фентезі, написаний для дітей і молодших підлітків, які полюбляють захопливі фантастичні історії, цікавляться українською міфологією та історією, життям ровесників в інших країнах. Твір отримав спеціальну відзнаку від Дари Корній і Тали Владимирової "Сучасне українське фентезі" у номінації "Романи" Міжнародного літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п'єс, пісенної лірики та творів для дітей "Коронація слова" (2020).

Любов до книги виховує дітей відповідальними та самодостатніми особистостями. Завітайте до нашої бібліотеки, нам є чим вас зацікавити.

#бібліотекиСолом'янки #бібліотекаПреображенська #українькіПисьменники #поезія #книги #діти #підлітки #АннаБагряна #школа #школа43

Немає коментарів:

Дописати коментар