четвер, травня 02, 2024

Книга місяця: квітень 2024

Книжковими фаворитами місяця, що минув, стали:

📗Галина Вдовиченко “Ліга непарних шкарпеток”
Видавництво: Видавництво Старого Лева, 2019
Кількість сторінок: 56
Рекомендований вік: 6+
Якщо ваші діти мають звичку лишати шкарпетки де попало, а ви потім не можете знайти їм пару, то ця книга стане вам в нагоді. В ній розповідається про розпаровані шкарпетки, які стали нікому не потрібними. Тепер їхнє місце на смітнику. Але шкарпетки не хочуть з цим миритися. Щоб знайти свої загублені половинки, відстояти свої права та захистити кожного, хто потрапив у біду, вони обʼєднуються у Лігу непарних шкарпеток. 

Попри дитячість історії, у книзі підіймаються важливі теми, які можна буде обговорити з малечею - дружба, взаємодопомога, ставлення до тих, хто поруч. Можливо, після прочитання цієї повісті ваші діти іншими очима поглянуть на “мешканців” свого гардеробу.


📘Джон Рональд Руел Толкін “Гобіт, або Туди і звідти”
Видавництво: Астролябія, 2020
Кількість сторінок: 384
Рекомендований вік: 12+

Безсмертна класика дитячої літератури.
Ця оповідь переносить читача у вигаданий світ Середземʼя. Тут живуть могутні маги та чарівники, ненажери-гноми, безсмертні ельфи, потворні орки-гобліни, і головний негативний персонаж - жадібний дракон Смоґ Величний. Щоб знайти скарби, які цей дракон загарбав, гобіт Більбо Торбін разом із гномами відправляється у небезпечну подорож. На цьому шляху їх чекає купа пригод, знайомств, знахідок та перевірок на дружбу. Нудьгувати буде ніколи.


Книги чекають на своїх читачів за адресою: м. Київ, вул.М. Кривоноса, 19.

Немає коментарів:

Дописати коментар