пʼятницю, травня 31, 2024

Книга місяця: травень 2024

Книжковими фаворитами травня стали:

📘Ларс Мелє, Ларс Рудеб'єр "Друзяки-динозаврики. Секрет"
Видавництво: Ранок, 2022
Кількість сторінок: 48
Рекомендований вік: 4+

Як вже зрозуміло з назви, ця книга сповнена загадок і таємниць, які прагнуть розгадати вірні друзі-динозаврики - Расмус Рекс і Тіммі Троодон.
Все починається з того, що друзяки-динозаврики разом із сім’ями вирушають у гості до дідуся Тіммі, який відомий своєю дивакуватістю і живе у глибокій печері в горах. Проте вони не знаходять його вдома. Натомість тут на них чекає багато цікавого та незвіданого…
Також варто відмітити яскраві ілюстрації, які неодмінно сподобаються юним читайликам і перетворять процес читання на справжнє задоволення
Усім маленьким динофанатам рекомендується!

📒Ден Браун "Код да Вінчі" (підліткова версія)
Видавництво: КСД, 2018
Кількість сторінок: 333
Рекомендований вік: 14+


Ця книга давно стала класикою і абсолютним бестселером, тому не дивно, що вона користується попитом і серед наших читачів.
Одвічні питання і здогадки про походження, особистість, родину Ісуса Христа існували і існують завжди. Ось і головний герой роману та його супутниця намагаються теж це зʼясувати.
Невже ключ до розгадки найбільшої таємниці людства нарешті може бути знайдений? Що ж це за секретний код да Вінчі і яке відношення до цього всього він має? Відповіді на ці та інші запитання ви отримаєте, якщо прочитаєте цю неймовірно цікаву книгу, сповнену небезпечних пригод і непередбачуваних відкриттів.

Ласкаво просимо до бібліотеки “Преображенська”! У нас ви знайдете багато літератури, яка зможе вас зацікавити, мотивувати, дати відповіді на запитання.

Немає коментарів:

Дописати коментар