суботу, травня 18, 2024

Грайливий пудель

Кожної третьої суботи травня відзначають Всесвітній день собак. З цієї нагоди напередодні свята працівники бібліотеки “Преображенська” провели для учнів 2-го класу ліцею № 144 імені Григорія Ващенка майстер-клас “Грайливий пудель”. Аплікація виконувалася у техніці торцювання, а основним матеріалом була вата. Дітлахи таку роботу виконували вперше. Кожному хотілося спробувати щось новеньке і цікаве, тому всі з ентузіазмом взялися за справу. 
Проведення майстер-класу відбувалося в невимушеній атмосфері. Школярі залюбки ділилися розповідями про цікаві випадки із життя, пов'язані з песиками, про те, в кого є вже такий улюбленець і про те, хто має мрію, щоб батьки подарували або дозволили завести такого друга. Бібліотекарі нагадали, що собаку ні в якому разі не можна вважати іграшкою. Навпаки - він потребує серйозного ставлення, багато уваги, часу, любові, турботи і піклування. За це песик віддячить і стане вірним помічником та найкращим другом.
По закінченні майстер-класу дітки пофотографувалися, показали свої роботи один одному, щиро подякували бібліотекарям і попросили порекомендувати книжечки, в яких цікаво описано життя чи пригоди домашніх улюбленців.



Немає коментарів:

Дописати коментар