вівторок, травня 28, 2024

На гостини до бібліотеки

27 травня двері бібліотеки “Преображенська” гостинно відкрилися для другокласників школи № 43. Для них бібліотекарі провели ознайомчу екскурсію, метою якої було підвищити інтерес дітей до читання, прищепити любов до книги.
Маленькі відвідувачі познайомилися з правилами користування бібліотекою, а також поповнили свій словниковий запас термінами "формуляр", "абонемент", "читальна зала", "стелаж"...
Під час екскурсії дітлахи побачили скільки цікавезних книг та журналів чекає на них в бібліотеці, а головне - ними можна користуватися безкоштовно. Щоб юні гості могли краще познайомитися з літературою, бібліотекарі запропонували їм обрати декілька видань на свій смак і погортати їх, перейшовши до читальної зали. Також діти дізналися про чудові можливості проведення вільного часу у бібліотеці. Тут можна пограти в настільні ігри, спробувати себе у ролі актора у ляльковому театрі, взяти участь у майстер-класах, різних гуртках та клубах.
По завершенні екскурсії усі мали змогу записатися до бібліотеки, взяти цікаву книгу для домашнього читання. Цей захід подарував дітям багато яскравих вражень, а найголовніше - у них з'явилося бажання стати активними користувачами бібліотеки.






Немає коментарів:

Дописати коментар